Mars 25, 2005

Kronikk; Oppsummering av 1. konkurransedag – av Stein Erik Sandvold

Klikk på linken for å lese dagens innlegg.

Vi har nå gjennomført 1. dag av årets påskrally. Det har ikke gått på skinner i dag… på flere måter. Dagens beste feltskytter var Audun med 28 og 29 treff på dagens 2 konkurranser (meget bra).

Vi har ikke bommet alt for mye på avstandene i dag… men noe vanskelige vindforhold gjør at vi ikke har vært helt på i forhold til figurene. Det er lange hold her oppe… og lange og åpne sletter (med ikke særlig god dekning for vinden).

Vi har nå nådd dag 3 på vår påskereise, og jeg må si at jeg et utrolig stolt og beæret av å reise sammen med en så flott og utrolig sammensveiset gjeng her oppe (snakk om team-bonding). Selv om vi ennå ikke har nådd de helt sportslige høydepunktene ennå, har det sosiale vært et ultimalt høydepunkt for våre skyttere.

Undertegnede opplevde dessverre at forsiktet hadde blitt slått skjeft under transporten nordover… men med gode skytterkamerater, blir dette raskt ordnet og vi kunne raskt vatre opp forsiktet og konkurransen kunne fortsette.

Dagen i morgen blir roligere (bare en konkurranse)… og vi har avmars fra hotellet (dvs. påmeldingen er her på hotellet). Dessuten er det bankett i morgen.

Vi kommer tilbake med flere reiseskildringer reisen i morgen.


/SES

Posted by ses at Mars 25, 2005 10:26 EM
Comments