Mars 24, 2005

Dagens skytterinnlegg - av Ivar Rinde

Gårsdagen var lang! Vi startet med avreise 0900 som planlagt, for å dra til skytebanen på Steinsgård. Siden da har ikke mye gått på skinner! Innskytingen var planlagt ut fra filosofien om at vi skal være dønn innskutt på 300 meter, og en god innskyting på 400m. I tillegg skulle vi før skyting sjekke momentet på alle børsene før denne siste innskyting. Og det verste er at 2 ut av 10 børser ikke holdt momentet de skulle være dratt til med! Vi drog til momentet på disse børser og foretok ny innskyting på 100-200-300-400m. Og alt dette ble gjort på 1 time!!!! Det er dette som får meg til å lure på hvorfor så mange av oss ikke er innskutt resten av feltsesongen. Feltskyting handler jo om å være innskutt og stille riktig. Gjør du det, så treffer du!! Med andre ord må vi ha en systematisk innskyting. Dette har ikke alltid vært tilfelle for en del skyttere. Ta denne lærdommen til dere, alle som leser dette.

Akkurat nå (forfattet kl 01:15 - 24. mars) er klokka alt for mye, Jägermeisteren er tom, og senga venter. Det har vært en innholdsrik dag, på tross av 10 timer i bil, og tur på Mercedes-verkstedet. Vi har fått pratet mye tull på turen, akkurat så mye tull og seriøst at vi har fått sveiset sammen en god gjeng. Vi har delt ut ark med hvordan figurene vises i siktet når de er 1.5-2-2,5-3 ganger. Og vi har pratet sammen om hvordan en god rutine er i forkant av, og på standplass. Vi har forberedt oss mentalt på skytingen oppe i nord-sverige. Og vi har planlagt tur på systembolaget i morgen!

I morgen starter vi i bassenget 0715 (med eller uten badebukse!), deretter frokost 0830, og avreise 0900. Neste reisebrev får dere enten av Stein Erik eller en annen skytter som blir tvunget til å skrive noen ord (slik som meg).

Jeg tror vi er godt forberedt, vi bor bra, og vi har skutt en masse i vinter. Vi har mange ungdommer på laget, og med veteraner som undertegnede og Espen bør dette bli bra. Vi er forberedt på å få en del bank, men håper på 1 stevneserier samt at vi ikke bommer for mye på avstandsbedømmelsen. Og banketten på lørdag blir selvfølgelig en naturlig höjdare! Vi hörs.

/Ivar Rinde

Posted by ses at Mars 24, 2005 07:00 FM
Comments